Fõoldal Linkek Galéria Vendégkönyv Mesterek Érdekességek
Navigci
Fõoldal
Linkek
Galéria
Keresés
Vendégkönyv

A Karate története
Mesterek
Érdekességek
Sajtó
Tervezett programok

Klubok
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Security System 1.8.1  2006 by BS-Fusion Deutschland
CTracker - cback.de
Soke Teruo HAYASHI 10thDan. (1924-2004)

Hayashi mester a karate és kobudo legendája. Honshu szigetén lévõ Nara városában (Japán régi fõvárosa) Yamato Osaka közelében született. 14-évesen cselgáncsozott 19-éves koráig, ezután Sensei Kosei Kunibánál tanulta a karatét Motuba-ha shitoryu Shesinkai stílust. Már akkor nagy képességei voltak hogy több fajta fegyverrel tudott bánni,(Bo, Kama, Tonfa, Tenbei, Tenpei,Nuncsaku, Sai, Sansetsukon, Kusami-gama, Suruchin, Manji-zai) stb. Ezért már abban az idõben kiváló mester volt és nagyon sokszor meghívták bemutatókra karate és kobudo-ból nagy eseményekre1958-ban alapitó tagja volt a J.K.F-nek és kinevezték fõtitkárnak.

1959-ben kinevezték a Shesinkai elnökének.

1961-ben megengedték neki hogy megalapítsa a Kenshin-ryu Kobu-Do-t.
1967 áprilistól Igazgató tanács elnöke Osaká-ban.
1969-tõl Vezérigazgató a J.K.F-ben.
1971 júniusban Japán karatét alapit Hayashi-ha Shito-ryu néven és megkapja a Soke címet, Elnöke a Kenshin-ryu kobudo-nak és megkapja a 10.Dan fokozatot.

A karate mellett szerepet vállalt még sok dologban! Atlétikai Chomber tagja Osaka prefekturában. Elnök a Higashi-Osaka atlétikai szövetségben. Karate-Do Japán konferencia tanácsadója.Karate-Do W.K.F. bíróképzés elnöke. Soke Teruo Hayashi a Japán harcmûvészetek nagymestere a karate specialistája és a kobudo legnagyobb ismerõje. 2004 szeptember 24-én belépett az örökké való alvásba 80 évesen..

Hanshi Seinosuke MITSUYA 8thDan.-os nagymester közvetlen tanítványa volt Hayashi mesternek 1960-as évektõl. Hayashi mester a sok év alatt speciális edzéseket adott a Mitsuyának fõleg azért mert azt szerette volna hogy Mitsuya terjessze az egész világon a Karatét és Kobu-dot. Mitsuya mester állandóan tanulta tökéletesítette, finomította és megvalósította a maximális szintet a Karatéban és Kobudo-ban.
Desgin by Lipi © 2006-2008 MITSUYA-KAI International 1,025,538 ltogat