Fõoldal Linkek Galéria Vendégkönyv Mesterek Érdekességek
Navigci
Fõoldal
Linkek
Galéria
Keresés
Vendégkönyv

A Karate története
Mesterek
Érdekességek
Sajtó
Tervezett programok

Klubok
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Security System 1.8.1  2006 by BS-Fusion Deutschland
CTracker - cback.de
Felkészülés a vizsgára!

A MITSUYA-KAI International Hungary tagjai készültek a 2008. dec. 20.-án kerülõ vizsgára. Sensei Orosz Attila 4.Dan karate és 2.Dan kobu-Do mester vezetésével három órás edzésen készültek december 13.-án. a mátészalkai sportcsarnokban.

Képek a galériában!
2008. Palermó
Edzõtábor
Sensei Orosz Attila újra Palermóban!


Sensei Orosz Attila, Renshi MIMMO Német, Shihan MARCO Finn!

Október 02.-07.között a MITSUYA-KAI International karate és kobudo edzõtábor került megrendezésre Szicilia fõvárosában Palermóban.
Az edzõtáborba több országból érkeztek vezetõk, hogy újra tanuljanak
Hanshi MITSUYA Seinosuke 8.Dan-os mestertõl egyben a stílup alapitójától.
Nagyszerü dolog ebben a családban lenni ahol ennyi jó ember van, jegyezte meg Sensei Attila a magyarországi MITSUYA-KAI vezetõje!
Magyarországon bátran lehet jelentkezni a Shito-Ryu Klubboknak a MITSUYA-KAI szervezethez a karate melett a kobudo gyakorlatokat is megismeri aki csatlakozik.


BARTOLO AMICO és Sensei Orosz ATTILA
Véget ért a nyári tábor! 2008
2008 augusztus 04.-08.-között Mátészalkán került megrendezésre a
MITSUYA-KAI International Hayashi-ha karate és Kenshin-ryu kobu-Do Nemzetközi találkozó.

Karate és Kobudo
Mátészalka edzõtáborKarate és Kobu-Do edzés!

Mátészalka Városi sportcsarnokot vették célba 2008. április 05-én a MITSUYA-KAI International M.M.T.K. Karate csoport tagjai sensei Orosz Attila 4Dan-os mester irányításával.
A három órás edzésen több mint ötven fõ figyelte, gyakorolta a mester által bemutatott gyakorlatokat. Az edzés alatt foglalkoztak alaptechnikákkal, formagyakorlattal, küzdöttek és kobudo (bot ) gyakorlatokat végeztek.
Az edzés célja az volt,hogy a szülõk, hozzátartozók is megtekinthessék a karate edzést, mert más esetben kívülálló nem vehet részt az edzésen. A másik ok az volt hogy a karatésok másnap (vasárnap) vizsgát tettek tudásukból a mester elõtt.
Edzõtábor
Edzõtábor

Németországban /Ditzingen/ vettek részt két napos edzõtáborban március 7-8 között, a magyarországi MITSUYA-KAI International tagjai sensei Orosz Attila 4Dan-os karatemester és két tanítványa, Esze János és Karasi Lajos.
Az edzéseket hanshi MITSUYA Seinosuke 8Dan-os nagymester tartotta. A két nap alatt 10 órás edzésen vettek részt, a programban szerepeltek küzdõ technikák, formagyakorlatok és kobu-do gyakorlatok.
Az edzésen jelen volt még Spanyolországból sensei Miranda Cristobal 4Dan-os mester.
A kiutazás azért is volt fontos, mert a Japán mesterrel egyeztették a nyári augusztusi 4-9 között rendezendõ egyhetes edzõtábort, melyet a nagymester hanshi MITSUYA fog tartani sensei Orosz Attila meghívására. A rendezvény Mátészalkán kerül megrendezésre, több országból várják az idelátogató karate mestereket és tanítványaikat, és várjuk a hazai karate és kobudo klubok jelentkezéseit.
Oldal: 10 / 11 << < 7 8 9 10 11 >
Desgin by Lipi © 2006-2008 MITSUYA-KAI International 1,346,931 ltogat