Fõoldal Linkek Galéria Vendégkönyv Mesterek Érdekességek
Navigci
Fõoldal
Linkek
Galéria
Keresés
Vendégkönyv

A Karate története
Mesterek
Érdekességek
Sajtó
Tervezett programok

Klubok
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Kattints ide!

Elfelejtetted jelszavad?
Kérj újat itt.
Security System 1.8.1  2006 by BS-Fusion Deutschland
CTracker - cback.de
Háziverseny május 16.

Mátészalkán május 16.-án ünnepeltek a MITSUYA-KAI International tagjai.
Ezen az ünnepi napon háziversenyt is rendeztek a spotcsarnokban melyen 50 versenyzõ mérte össze tudását kumite, kata, és kobudo versenyszámokban.
Ünnep volt, mert 90 éve alakult meg a városban az MMTK sportegyesület és ünnepeltek mert 20 éve kezdõdött el a Shito-ryu karate oktatás Mátészalkán, sensei Orosz Attila 4.Dan karate és 2. Dan kobudo mester vezetésével.
A rendezvényen jelen voltak és megnyitó beszédet mondtak, a város Polgármestere Szabó István és Fülöp István az MMTK egyesület elnöke és Országgyûlési Képviselõ.
Jelen volt még Forgó László a Megyei karate szövetség elnöke.
A megnyitón sensei Orosz Attila beszélt az elmúlt 20 év eseményeirõl versenyek eredményeirõl és megköszönte a város vezetésének és az MMTK sportegyesület folyamatos támogatását és büszke arra hogy Mátészalkán taníthatja a karatét és az elmúlt évek alatt 17 településen ismerték meg, több mint 1000-en a karatét.
Végezetül emlék plakettet adott át a meghívott vendégeknek sensei Orosz Attila.
És a sensei munkáját, ajándékokkal köszönték meg az MMTK vezetése.
A tanítványai, különösen szép ajándékokkal leptét meg mesterüket !

A versenyen elindult versenyzõknek Gratulálunk, és további sikereket kivánunk!

Kobu-Do edzés és vizsga!
Kobu-Do edzés és vizsga!


Április 18.-án megtöltötték a mátészalkai sportcsarnokot a MITSUYA-KAI International tagjai sensei Orosz Attila 4.Dan karate 2.Dan-os Kobu-Do mester irányitása alatt.
Magyarországon kivételes dolog, hogy a Kenshin-ryu kobudo csak mátészalkán terjedt el hivatalosan. Sensei Orosz Attila aki közvetlen tanítványa a MITSUYA mesternek azt a megtiszteltetést kapta, hogy vizsgáztathatja is tanítványait.
A kenshin-ryu kobudo 1960-as években kezdõdött el Japánban Soke Teruo Hayashi 10Dan-os nagymester fejlesztette ki a stílust. Az õ tanitványa volt Hanshi MITSUYA Seinosuke 8.Dan-os mester aki a Hayashi mester halála után viheti tovább a stílust Európában és az egész világban. Ezekrõl bõvebb tájékoztatást a www.mitsuya.org honlapon!
Az edzésrõl és vizsgáról több fotó a tovább gombra!

2009. Háziverseny CSENGER
HÁZIVERSENYCsengerben került megrendezésre a MITSUYA-KAI International Hungary-Branch Háziversenye, melyet a Csengeri Karate egyesület vezetõje sensei Esze János szervezett, február 28.-án
Helsinki Téli Tábor!
Edzõtábor

Sensei Orosz Attila három napos edzõtáboron vett részt Finnországbeli Helsinkiben február 13-15 között az ott mûködõ MITSUYA-KAI karate és kobu-do edzõivel. A meghívást shihan MARCO PILATO mestertõl kapta sensei Attila. Az edzéseket a Japán mester Hanshi MITSUYA Seinosuke 8.Dan-os mester a stílus megalapítója tartotta. Sensei Attila a magyarországi stílusvezetõ évente négy-öt alkalommal keresi fel a nagymestert, hogy tanuljon tõle. A következõ nyári tábor a mesterrel augusztusban Németországban lesz.

SIKERESEN VIZSGÁZTAK!
Vizsga2008. december 20.-án sikeres vizsgát tettek karatékáink! Gratulálunk mindenkinek és további sok sikert kivánunk az elkövetkezõ vizsgákhoz! Eredményekért kattints a !TOVÁBB! gombra
Oldal: 9 / 11 << < 6 7 8 9 10 11 >
Desgin by Lipi © 2006-2008 MITSUYA-KAI International 1,346,922 ltogat